Агенциите на Лев Инс с уникален жест към компанията

5 окт, 2021

В Деня на застрахователя, първи октомври, най-голямата застрахователна компания в България Лев Инс се сдоби със своя песен. Приятната изненада беше поднесена на ръководството на компанията от екипите на агенциите в цялата страна по повод 25 годишния юбилей на Лев Инс.

На събитие организирано в централния офис на компанията, управителите на агенции София 24 и София 30 Елeонора Стратиева и Росица Георгиева, представиха атрактивния подарък от името на всички агенции. Пред ръководителите в компанията те споделиха: „Преди 5 години, на 20-ия юбилей на компанията, ние агенциите си пожелахме Лев Инс да се разрасне извън територията на България. Към днешна дата това е факт, който радва не само нас като служители, но и нашите клиенти. Сега, бихме искали да поднесем нашия специален подарък с пожелание компанията ни да продължи да се откроява от останалите със своята креативност и иновации.”

Както сами се изразиха, агенциите на Лев Инс се превърнаха в добри орисници на компанията, а химнът, който посветиха ще вдъхновява дълго занапред. Зад песента стоят доказали се таланти на българската музикална сцена – Артур Надосян написва музиката и аранжимента, а финалистката от музикалния формат „Гласът на България“ Сандра Александрова изпълнява вокалите. Текстът е дело на самата Елеонора Стратиева, а идеята на Росица Георгиева.

Произведението е с предоставени пълни авторски права и най-вероятно ще съпровожда различни кампании на Лев Инс, напомняйки за ентусиазма и сплотеността на всички служители.

Чуйте „Химн на Лев Инс” тук

Свали химна от тук.