Финансовият и финтех бизнес прояви засилен интерес към цялостните решения за киберсигурност на Лев Инс и CyberOne на конференцията DigiPay

6 окт, 2023

Финансовият и финтех бизнес прояви засилен интерес към цялостните решения за киберсигурност на Лев Инс и CyberOne на специализираната конференция DigiPay, която се проведе на 5 октомври в Интер Експо Център. Тя събра представители на най-големите компании, предлагащи дигитални плащания на българския пазар, както и експерти от Европейския парламент, Европейката комисия, Министерство на финансите на Република България, ГДБОП, Военна академия „Г. С. Раковски” и Изпълнителна агенция „Одит на средствата от Европейския съюз".

В контекста на нарастването на безкасовите и моментни плащания бизнесът е длъжен да гарантира сигурността на информационните масиви и процеси, за да защити своите клиенти, партньори и инвеститори. Експертите на Лев Инс и CyberOne проведоха десетки индивидуални консултации, в които предложиха комбинация от услуги и инструменти за киберсигурност, които отговарят на специфичните нужди на всяка компания спрямо големината, спецификата на дейността и вътрешните й ресурси. Проведените срещи показаха категорично преференцията на мениджърите към партньори, които предлагат 360-градусови решения, обезпечаващи обученията, техническата защита и киберзастраховането и постоянно адаптиращи се към новите заплахи в кибер пространството.