Кампанията ,,Пази детето в интернет“ получи подкрепата на Община Русе

Социалната кампания на ЗК ,,Лев Инс“ АД ,,Пази детето в интернет“, ръководена от експертът по киберсигурност Явор Колев и националния координатор Зоя Василев, посети Русе.

Специалистите проведоха отворени уроци по киберсигурност в ОУ ,,Отец Паисий“, ОУ ,,Любен Каравелов“ и СУ ,,Йордан Йовков“.  Всички деца и преподаватели получиха важни съвети за това как да се предпазят от опасностите, криещи се в интернет средата.

Кампанията получи пълната подкрепа от кмета на града - г-н Пенчо Милков. Сътрудничеството между Община Русе и социалната кампания ,,Пази детето в интернет“ ще продължи през 2023 година, като в дунавския град ще се проведат още мащабни дискусии с децата по темата за безопасното използване на социалните мрежи.

Екипът на кампанията “Пази детето в интернет” продължава обиколката си из страната. Не пропускайте да се срещнете с нас! Можете да заявите участието на Вашето училище на имейл z.bikova@cyber360.bg или на телефон 0882 66 00 50.

 

Промоции

Лев Инс ви дава възможност да се възползвате от платформата за Телемедицина

Застраховките Компютърна сигурност у дома, Каско или Гражданска отговорност от Лев Инс ви дават възможност да се възползвате от иновативната платформа за Телемедицина

ЗК „Лев Инс” АД отваря нов офис в Студентски град

От днес, 7 декември 2022 г., клиентите на ЗК „Лев Инс” АД могат да се възползват от услугите на новия офис на водещия застраховател на българския пазар в Студентски град.