„Лев Инс“ АД представя комплексни застрахователни решения за българските земеделци на БАТА АГРО

11 май, 2023

Застрахователната компания ще участва на специализираното изложение за земеделие от 15-ти до 19-ти май на Летище Стара Загора

„Лев Инс“ АД ще бъде единствената застрахователна компания, която ще вземе участие в петнадесетото издание на международното специализирано изложение БАТА АГРО. От 15-ти до 19-ти май на Летище Стара Загора лидерът в застрахователния сектор ще представи своите комплексни решения за българските земеделци. Те осигуряват всеки компонент от стопанството, спрямо индивидуалните нужди на фермерите - застраховка на машини, селскостопански застраховки, имуществени застраховки на оранжерии, складове, административни, производствени и помощни сгради, кибер застраховки и дигитализирани системи за управление на производството.

Посетителите на изложението ще имат възможността да получат персонални консултации за цялостното застрахователно обезпечение на своя бизнес от експерт с повече от 15 години опит в сферата на земеделието – ръководител на направление „Селскостопанско застраховане“ на ЗК ,,Лев Инс“ АД - инж. агр. Юксел Касаб.

БАТА Агро се организира от Българската асоциация на търговците на агротехника и ще представи 197 фирми от България, Европа, Китай, Индия и Аржентина на повече от 34 000 кв.м. нетна изложбена площ.