ЛЕВ ИНС застрахова полицейските кучета от България за охраната на Олимпийските игри в Париж

2 юли, 2024

За пореден път най-голямата застрахователна компания осигурява застрахователна закрила за една година на белгийските овчарки.

Най-голямата застрахователна компания в България – ЛЕВ ИНС застрахова кучетата от България, които ще отговарят за гарантиране на сигурността по време на Олимпийските игри в Париж. Дарк, Цезар, Чейн, Гас и Брут са кучетата, които заедно със своите водачи ще се включат в опазването на реда по време на най-мащабното спортно събитие в света.

За пореден път ЗК „ЛЕВ ИНС” АД осигурява застрахователна закрила за една година на белгийските овчарки. Кучетата са специално обучени за обезпечаване на Олимпийските игри от терористични заплахи и ще имат активна роля при проверките за проследяване и откриване на взривни вещества.

Петте кучета ще пътуват със специализиран транспорт за Париж, където заедно с екипи от други държави ще се включат в подготовката за осигуряване на мерките за сигурност преди Олимпиадата, което начало ще бъде поставено на 26 юли. Кучетата са специално обучени и всяка година преминават специални тестове за сертифициране на дейността.

ЛЕВ ИНС пожелава успех на българските състезатели, които ще участват на Олимпийските игри в Париж!