Националното съвещание на Лев Инс очерта перспективите за развитие на компанията

28 сеп, 2020

Служители от регионалните структури на Лев Инс в цялата страна взеха участие в Националното съвещание на дружеството, което се проведе на 26 и 27 септември т.г. в Интер Експо Център София.

В съботния ден семинарът започна с експозе на изпълнителният директор г-жа София Антонова. Участниците преминаха  обучителен курс  „Дигитализация на бизнеса“ с Ростислав Петров. Естествено продължение на темата бе представянето напълно завършеният продукт Cyber Lev – иновативно застрахователно решение в областта на киберзастраховането, предназначено за малки и средни предприятия. Особеностите, предимствата и методите  за продажби бяха представени на аудиторията от Александър Господинов, Мария Бузова и Елка Димитрова. Г-жа Димитрова беше основен лектор и в следващата част на семинара, която обхвана новите моменти  в областта на имущественото застраховане. Първият ден на националното съвещание завърши с презентация на г-н Валентин Илиев, който акцентира върху резултатите на компанията в автомобилния бизнес и запозна присъстващите с предстоящите нововъведения.

 

Рано на 27 септември семинарът беше подновен с изказване на изпълнителният директор г-н Павел Димитров. Непосредствено след това думата бе дадена на Георги Недялков и Мария Рангелова за представяне на кибер решенията за големия бизнес, застрахователен продукт с покритие от водещият презастраховател Hannover Re. В края на семинарния ден изпълнителният директор на дружеството г-н Павел Димитров представи на служителите от регионалните офиси методите за формулиране на целите и контрол на изпълнението на годишните планове. Националното съвещание завърши с дискусия за предизвикателствата, пред които е изправен бизнеса в наши дни.