Павел Димитров, изпълнителен директор на Лев Инс, пред businessnovinite.bg: „Задължително договорете пълна пътна застраховка, за да бъдете максимално защитени по време на пътуването си към места с пожари”

27 юли, 2023

В интервю за бизнес сайта на bTV изпълнителният директор на ЗК „Лев Инс” Павел Димитров посъветва пътуващите към дестинации, където бушуват пожари, да договорят пълна пътна застраховка, за да бъдат максимално защитени по време на почивката или командировката си. Експертът подчерта, че има множество допълнения към основната полица, които гарантират покриване на ситуации с непредвидени обстоятелства, транспортиране и юридическа помощ.

Павел Димитров поясни, че цената на пътната застраховка варира от 1 лев на ден и достига до 20 лева за седмица, в зависимост от покритието, което предпочитаме, а от него зависи процентът на изплащане на щетите. За възстановяване на разходите е задължително да се представи фактура на застрахователя.
Експертът посъветва пътуващите да помислят и за сигурността на устройствата си при използване на несигурните мрежи в хотелите като сключат и кибер застраховка.

Целият текст можете да видите ТУК - https://businessnovinite.bg/bg-biznes/kakva-zastrahovka-da-napravite-ako-tragvate-kam-mesta-s-pozhari.html.