УНСС подкрепи кампанията„Пази детето в интернет” 

28 мар, 2022

Един от най-големите и престижни университети в България, застана зад Социалната кампания на Лев Инс  „Пази детето в интернет”. Ректорът на УНСС, професор д-р Димитър Димитров,  даде начало на дългосрочно сътрудничество, с цел превенция над посегателствата над  децата в дигиталното пространство.  

Професорът наблегна на сериозността на проблема с кибертормоза и необходимостта от качествена информираност на децата и младежите, относно заплахите, дебнещи в киберпространството. 

В зала „Тържествена” , на Университета за Национално и световно стопанство, екипа на кампанията изнесе лекция пред студенти, преподаватели и техните деца. Киберекспертът - Явор Колев, подчерта колко много са се увеличили рисковете за подрастващите в интернет и даде ценни съвети за начините за предпазване.       

Ако искате екипа на кампанията “Пази детето в интернет” да проведе отворен час по киберсигурност и при Вас, заявете Вашето желание като изпратите е-майл на адрес: eciffo@gb.063rebyc или позвънете на телефон: 0800 10 200.