Валентин Илиев връчи наградата за най-харесвания автомобил от тестовете в  конкурса TEST THE BEST 2020!

9 юни, 2021

Директорът Автомобилно застраховане на Лев Инс и член на журито в конкурса TEST THE BEST 2020 – Валентин Илиев връчи на наградата „Най-харесван автомобил в тестовете“ на Ролф-Юрген Заерле от Силвър Стар Моторс за Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupe на церемония в шоурума на официалния представител.

През 2020г. традиционният конкурс TEST THE BEST на авторитетното автомобилно издание AUTO BILD се проведе в безпрецедентна обстановка, това обаче не попречи на журито и читателите да излъчат победителите в различните категории! Ето ги и отличените:

Lexus LS ES 300h успя да се наложи сред сериозна конкуренция в надпреварата за най-добър дизайн, а Alfa Romeo Giulia Veloce бе оценена като най-чаровната лимузина от тестващите в българската столица. BMW X6 спечели сърцата на журито по време на теста. При компактните SUV с най-много гласове от журито се оказа Renault Captur, а читателите отличиха Nissan Juke. Peugeot e-208 се представи отлично на тестовете и винаги разполагаше с достатъчно заряд. Audi A3 Sportback е фаворит на читателите в категорията „Компактен автомобил“. В надпреварата през 2020г. за първи път бе отличен и кемпер - Hymer Exsis I 580, като в тази категория се отдаде специално внимание на комфорта и исгурността.

Наградите – ръчно изработените статуетки от дизайнера Иво Стаменов, бяха връчени на индивидуални церемонии в шоурумите на марките.