Лев Инс ви дава възможност да се възползвате от платформата за Телемедицина

Застраховките Компютърна сигурност у дома, Каско или Гражданска отговорност от Лев Инс ви дават възможност да се възползвате от иновативната платформа за Телемедицина

Защо да се възползвате?

Застраховката „Компютърна сигурност у дома“ гарантира Вашето спокойствие докато учите, работите или пазарувате от дома. Срещу минималната сума от 16,73 получавате защита за фирмения или личен компютър, който използвате в дома си, а ние ви подаряваме услугата Безопасен интернет напълно безплатно. Така си гарантирате безопасно сърфиране в интернет и блокиране на зловредно съдържание. 

Единствено с Лев Инс, сега застраховка „Компютърна сигурност у дома“ идва при Вас със специален бонус – безплатен достъп до иновативната платформа за Телемедицина, разработена от „Животозастрахователен институт“!

Какво е Телемедицина?

Телемедицина е иновативен метод за видео-конферентна консултация с лекар от разстояние, без необходимост от посещение на лекарски кабинет. Услугата е разработена от „Животозастрахвателен институт“ и е изцяло нов подход  за комуникация между лекар и пациент за българския пазар. Платформата е достъпна през настолен и преносим компютър на адрес https://online.jzibg.com/ , както и през мобилно устройство – смартфон и таблет. Видео връзката се осъществява в реално време, след предварително записан час за преглед. Платформата позволява размяна на документи, включително рецепти между лекар и пациент. Също така поддържа база с проведените прегледи, извършени манипулации и изследвания, което дава възможност за задълбочени анализи и дългосрочно проследяване на състоянието на пациента.  През приложението може да се запише час за преглед при лекари от всички медицински специалност , включително и психолог.

В днешната усложнена обстановка, платфомата за Телемедицина от „Животозастрахователен институт“ и „Лев Инс“ предоставя на клиентите няколко много важни предимства:

  • поддържане на връзка с лекар от комфорта на дома и при спазване на безопасна дистанция, за проследяване на хронични заболявания;
  • възможност за отдалечен преглед, при спешни (грипо -или Covid-подобни) състояния;
  • спестяване на време и средства за пътувания и прегледи при специалист на място.

Какво ви даваме?

С всяка сключена полица „Компютърна сигурност у дома“, „Каско“ или „Гражданска отговорност“ в Лев Инс след 25 Декември 2020 г., получавате бонус персонален QR код и парола за достъп до платформата за Телемедицина.

Как да получите достъп?

Ако сте сключили застраховка „Компютърна сигурност у дома“, „Каско“ или „Гражданска отговорност“ в Лев Инс след 25 Декември 2020 г., в централната горна част на Вашата полица има отпечатани QR код и персонална 12 цифрена парола за достъп до платформата. Сканирайте QR кода с вашия сматфон (таблет) или посетете https://online.jzibg.com/ и влезте в платформата. За да използвате платформата е необходимо да се регистрирате като впишете Ваш е-mail и 12 цифрената парола, изписана на Вашата полица, след което трябва да потвърдите регистрацията. Готово.

Как да използвате?

След като веднъж сте се регистрирали, изберете специалист, запишете удобен час за консултация, заплатете за прегледа с дебитна или кредитна карта.

Разгледайте платформата тук