Удобство за клиентите по застраховка Каско

За по-голямо удобство и сигурност на клиентите по застраховка Каско, ЗК „Лев Инс” АД въведе следните промени:

Удължава се срокът на завеждане на щети от 5 на 20 работни дни, с изключение на щетите по рисковете „Кражба, Грабеж и Пожар”.

Клиентите, които предпочитат да не посещават физически офис, могат да се възползват от методът „Бърза писта”, за изплащане на обезщетения в рамките на 5 работни дни, за щети заведени през он-лайн приложението и при наличие на всички необходими документи. Он-лайн приложението се достъпва чрез обаждане на денонощния телефон 0800 15 333 и получен линк за активиране.

Допълнителни придобивки могат да ползват и клиентите, които сега сключват застраховка Каско в ЗК „Лев Инс” АД – до 31.05.2021г. можете да изберете плащане на премията по „Клауза 1 - Всички рискове” до 6 вноски /1,2,4 или 6 вноски/. Ако за първи път застраховате автомобила си при нас, предлагаме атрактивна отстъпка от 20%.

От допълнителни отстъпки достигащи до 40% могат да се възползват и клиентите с леки автомобили и товарни до 3,5 т., и до 35% за всички останали категории МПС.

Застраховка Каско от ЗК „Лев Инс“ АД може да бъде заявена през интернет страницата на дружеството и гарантира 100% контрол на риска кражба, 24/7 безплатен Каско асистънс; безплатни аварийни услуги - смяна на гума, доставка на гориво, подаване на ток; отстъпка от ГТП и още много други.