Подарете защита за дома и домашния си интернет на промоционални цени

От 1 Ноември 2020г. Лев Инс предлага Застраховка „Домашно имущество” в пакет със застраховка "Безопасен интернет" на промоционални пред-коледни цени с 20% отстъпка. За периода на промоцията минималната премия по полицата е 16,32 лева (или само 5 стотинки на ден) и покрива щети на недвижимото имущество в размер до 10 000 лева и на движимото до 1500 лева. Посочените суми са минимални, а клиентите имат възможност да избират различни нива на покритие.

Застраховка „Домашно имущество” е с изключително опростена процедура за сключване, не се изисква опис или документ за собственост. В полза на клиентите са включеният денонощен авариен асистънс за спешни ключарски услуги, електро или ВиК аварии, както и покритието за щети, нанесени на трети лица.

В периода на промоцията клиентите могат да се възползват и от възможността за защита на домашния интернет с добавка „Безопасен интернет“ за само 10 лева.  Всеки, който работи от вкъщи, може да сърфира в Интернет по-бързо, по-сигурно и по-удобно. Благодарение на специализирания Интернет филтър, клиентите получават защита от:

  • Интернет адреси, които са част от черен списък;
  • Зловредни реклами;
  • Скриптове за обмен на телеметрични данни;
  • Сайтове с автоматизирани скриптове и препратки към Интернет адреси, за които е установено, че съдържат зловредно съдържание.

Промоционалните цени по застраховка „Домашно имущество“ са валидни до 28 февруари 2021г. Застраховката може да бъде сключена в офисите на компанията, при застрахователните агенти и брокери, които предлагат продуктите на Лев Инс или да бъде заявена директно през сайта на дружеството.