До 31 януари можете да сключите застраховка „Домашно имущество” с 20% отстъпка и да получите „Безопасен интернет” само за 10 лв.

До 31 януари Лев Инс Ви предлага 20% отстъпка за застраховка „Домашно имущество” за защита на дома от пожар, природни бедствия, ВиК аварии, токов удар, кражба, вандализъм и други инциденти. За периода на промоцията минималната премия по полицата е 16,32 лв. (или само 5 стотинки на ден) и покрива щети на недвижимото имущество в размер до 10 000 лева, а на движимото – до 1500 лева.   

В допълнение към отстъпката, Вие получавате и безплатен авариен асистънс, като на Ваше разположение денонощно ще бъдат специалисти, които да извършат спешни водопроводни, ключарски и стъкларски услуги.   

Застраховката „Безопасен интернет”, която можете да получите до края на януари само за 10 лв., ще защити цялото Ви семейство от заплахите в дигиталното пространство.  

Тя включва специализиран интернет филтър, който предпазва от: 

  • интернет адреси в черен списък; 
  • зловредни реклами; 
  • скриптове за обмен на телеметрични данни; 
  • сайтове с автоматизирани скриптове и препратки към интернет адреси, за които е установено, че съдържат зловредно съдържание.

И още… 

Възползвайте се от ексклузивното ни предложение още сега, а ние ще Ви помогнем да предпазите дома и семейството си от офлайн и онлайн заплахи през цялата 2023 г.!