Ръководителят на проекта киберзастраховане на Лев Инс Орен Елименех ще бъде гост-лектор на GISEC

1 юни, 2021

Най-голямата Конференция за Киберсигурност в Близкия Изток - Gulf Information Security Expo & Conference-GISEC се провежда в Дубай, Обединени Арабски Емирства от 31 май до 2 юни. Събитието е позиционирано в Световния търговски център и ще събере под един покрив над 150 бранда за киберсигурност, повече от 200 специалисти и стотици гости от бизнес средите от цял свят.

Пaртньорът на Лев Инс в киберзастраховането Орен Елимелех ще анализира актуални кибер инциденти от последните месеци, станали известни в публичното пространство.   
Израелският експерт по киберсигурност и ръководител на кибер проекта на Лев Инс е един от най-авторитетните специалисти в света. 

В 12 часа българско време, Елимелех ще изнесе лекция на тема „Кибер инциденти и реалните последстсвия от тях за света”. Той ще говори и за нашумелите напоследък кибер атаки насочени към компниите Colonial Pipeline, CNA, AXA, и SolarWinds и ще даде актуални решения, как подобни случаи биха могли да се предотвратят.

Освен лекции, Елимелех заедно с екипа си от израелския Център за Сигурност Cyber Team 360 ще представят на конференцията и последните си разработки в областта на киберсигурността. Тазгодишното издание на GISEC е под надслов “Заздравяване на устойчивостта на дигиталните икономики”, като целта на организаторите е да предоставят трибуна за споделяне на най-успешните практики за предпазване на малки и големи предприятия в условията на променения след COVID-19 свят.

Ролята на лектор на конференцията на израелският специалист Орен Елимелех е поредното признание за изключителният му принос в борбата с кибер престъпниците в световен мащаб.

Освен основател на Cyber Team 360, Орен Елимелех е консултант по киберсигурност на израелското Министерство на транспорта, както и отговаря за информационната сигурност на множество международни корпорации в IT сферата и застраховането. Доказалият се на световно ниво специалист ръководи и кибер стратегията на Лев Инс. След излизането на компанията на международните пазари, проектът продължава да се развива динамично, а сключилите кибер застраховка с Лев Инс могат да разчитат на Центъра за Сигурност и горещата телефонна линия за денонощно съдействие.

Вижте програмата на GISEC тук.

Гледайте на живо на 1 юни в 12:00ч. презентацията на Орен Елимелех тук